Gjør datamaskinen personlig

Å eie en god datamaskin er utvilsomt noe som kan gi deg mye glede. Den blir på mange måter din personlige venn og kollega. Om man bruker den til jobb, studier, spill eller personlige historier i form av bilder så er ingen datamaskiner like etter at de har forlatt butikken. Derfor er det også veldig gøy å gjøre datamaskinen ekstra personlig, slik at man virkelig setter sitt preg på den.

Dekorer med egen stil og favoritterCase_mod
Dette kan gjøres på mange måter. Man kan for eksempel bruke selve utseendet til datamaskinen til å signalisere overfor omverdenen hvem man er. Dette kan for eksempel gjøres ved å sette et design på baksiden av skjermen slik at alle kan se det enten den er lukket eller åpen. Ditt fotballag, favorittbilmerke eller et kunstverk du har laget selv eller setter pris på kan gjerne pryde skjermen. På denne måten signaliserer du noe viktig om deg til omverden.

Bruk dine egne, personlige minner
Bakgrunnsbildet på skrivebordet er selvsagt også viktig i prosessen med å gjøre datamaskinen til en personlig sak. Et fint bilde fra en ferie du satte stor pris på er alltid en populær slager, men også har kan fotballaget, kunstverket eller bilmerket pryde bakgrunnen slik at dette alltid er det første du ser i det du setter i gang datamaskinen.Case_Mod2

Hva som er inne på maskinen er også en høyst personlig sak. Spillene du spiller sier noe om deg, og det samme gjør bøkene du kanskje leser på brett eller PC. Når du skaffer deg en ny PC er det derfor veldig gøy å planlegge hva du faktisk skal ha inne på maskinen.

Og for å vise at du kjenner og setter pris på en person, kan en PC eller et nettbrett som allerede har fått en personlig vri som personen du setter pris på vil like være en veldig fin ide til en gave. På denne måten blir ikke gaven bare et nyttig verktøy, men også noe som viser personen at du har tenkt på hvem vedkommende faktisk er.